Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Kuka on salaperäinen Monica? - Juonipaljastuksia 22.4 - 25.4

Siirry alas

Kuka on salaperäinen Monica? - Juonipaljastuksia 22.4 - 25.4

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 16 Huhti 2014 - 10:30
Huom. Maanantaina 21.4 ei tule jaksoa!

Ensi viikolla Salkkareissa Sebastianille selviää, että hän kouri erehdyksessä Camillan sijaan asunnossa majailevaa Monicaa. Sebastian lähtee nolona paikalta, mutta Monica ehtii kiinnostua Sebastianista, Camillan suureksi harmiksi.Peppi pelkää Sergein saaneen kuulla jostain hänen ja Lukan suudelmasta. Heidi toppuuttelee ja tarjoutuu hoitamaan Taigaa, jotta Peppi ja Sergei saisivat viettää iltaa kahden. Peppi kuitenkin pettyy, kun Sergei torjuu Pepin hempeily-yritykset. Surkea Peppi päätyy hakemaan lohtua Lukalta.


Jiri ei ole vakuuttunut salaklinikan turvallisuudesta, mutta Katariinaa ei huoleta. Myöhemmin Katariina hätkähtää, kun verta vuotava mies ilmestyy klinikan oviaukkoon ja uhkailee Katariinaa.


Joonatan, Lasse ja Paula tapaavat Pala Productionsin asianajajat ja huolestuvat kuullessaan, että Mikon juristi on voittamaton. Vielä suurempi yllätys on, että piinkova juristi onkin Pihlajakadulta.Jiri houkuttelee Katariinan mukaansa yllätystreffeille kertomatta, mihin he ovat menossa. Katariina hämmentyy, kun paljastuu, että treffit ovat ampumaradalla.


Peppi päättää yrittää kaikkensa avioliittonsa eteen. Samaan aikaan Sergei tekee saman päätöksen Sebastianin kannustuksella. Kun Peppi ja Sergei kohtaavat, he ovat molemmat valmiita sopuun. Sergein hellyys saa Pepin sellaisen tunnekuohun valtaan, että Peppi päättää pamauttaa totuuden ilmoille.
Jaksot:

  • Maanantaina ei tule jaksoa
  • Osa 2624: Ismo on pyöreän pöydän viimeinen ritari.
  • Osa 2625: Tohtori Mäkelä verikoistuu.
  • Osa 2626: Joonatan jahtaa naapurin pakaroita.
  • Osa 2627: Helena taistelee Talebania vastaan.
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 20

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa