Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Sortuuko Ismo taas väkivaltaan - Paljastuksia 17.2.–21.2.2014

Siirry alas

Sortuuko Ismo taas väkivaltaan - Paljastuksia 17.2.–21.2.2014

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty To 13 Helmi 2014 - 17:54

Ismo on puistossa hyvästelemässä kuolleeksi luulemaansa Liisaa viimeisen kerran, kun ällistyksekseen näkeekin hänet elävänä. Liisa, eli Kristiina, pakenee paikalta. Ismo kertoo Lasselle tapahtuneesta, mutta Lasse epäilee Ismon nähneen harhoja.

Kahden miehen huomiota nauttinut Katariina tekee lopullisen valinnan ja päätyy Jiriin. Jiri kuitenkin pyytää miettimisaikaa. Mies päättää kertoa totuuden tapahtuneista asioista Katariinalle, mutta tämä kertookin asian, joka saa Jirin suuttumaan.


Joonatan ei ole huolissaan Mikon oikeuksista Tortureen, vaan markkinoi peliä innoissaan. Hän leijuu menestyksellään Jirille. Lasse ja Paula yrittävät auttaa parhaansa mukaan Joonatania. Samalla kaksikon välit lämpenevät entisestään.

Ismo on suuttunut Kallelle ja riidan keskellä tulistuu. Hän on aikeissa lyödä Kallea vuosien tauon jälkeen. Miska tulee Holmeille leffailtaan ja Sebastian huomaa Miskan saavan puhelun Larilta. Sebastian yrittää painostaa Miskaa kertomaan totuuden Eliakselle.

Sergei huomaa, että Pepin onnea spa’n johtajana varjostaa Taigan mahdollinen cp-vamma ja varaa siksi ajan kalliille neurologille. Sergei kieltäytyy Helenan tarjoamasta rahallisesta avusta. Salilla Sergein vanha linnakaveri Rampe tarjoaa miehelle keikkaa.

Jaksot:

  • Osa 2581: Jannen puhelimessa on uusi appi.
  • Osa 2582: Omenat putoavat kauas Sebastianin puusta.
  • Osa 2583: Sinäkin, Kalleni.
  • Osa 2584: Sergeitä kiehtoo hillo, muttei kakku.
  • Osa 2585: Mariannan lempimauste on kumina sohvalla.
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 20

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa