Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Yksi Pihlajakadun nuorista poistuu sarjasta - Juonipaljastuksia 18-22.11.2013

Siirry alas

Yksi Pihlajakadun nuorista poistuu sarjasta - Juonipaljastuksia 18-22.11.2013

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Pe 15 Marras 2013 - 15:40


Heidi loukkaantuu Jirin syyttäessä häntä Katariinan nettikiusaamisesta. Jiri toteaa, ettei tiedä, voivatko he enää työskennellä yhdessä. Heidi avautuu tilanteesta Mariannalle ja harmittelee joutuvansa irtisanoutumaan työstä, jonka kipeästi tarvitsee.

Ismo on yllättänyt Kallen puhumasta puhelimessa äitinsä kanssa. Häkeltynyt Ismo jää hyvin epäluuloiseksi ja toteaa Lasselle uskovansa Kallen olevan tulossa hulluksi, koska tämä on kuvitellut puhuvansa äitinsä kanssa. Kalle ilmoittaa äidilleen, että heidän täytyy katkaista yhteydenpito vähäksi aikaa, jotta tilanne ja Ismo rauhoittuvat.

Ulla kauhistuu nähdessään Talen nousuhumalassa ja vaatii saada puhua pojan kanssa kaksin. Tale murehtii ystävilleen joutuvansa varmasti vanhempiensa luo Göteborgiin, kun Ulla ilmoittaakin muuttavansa Taalasmaille huolehtimaan, että Tale ja Iida kasvavat kurissa ja nuhteessa.

Ossi päättää ottaa uuden suunnan elämässään. Ossi selittää Joonatanille aikovansa lähteä Helsingistä ja tarjoaa tälle asuntoaan ostettavaksi. Ossi katsoo nukkuvaa Oliveria nallekamerasta ja lupaa ottaa tämän mukaan lähtiessään.

Tale on suuttunut Ronille ja ilmiantaa tämän isälle pojan olinpaikan. Roni päättää lähteä karkuun vanhempiaan ja selittää Heidille muuttavansa pois Helsingistä.

Elias on tajunnut Larin saaneen tietää Eliaksen pettäneen tätä. Samaan aikaan Eliaksen petosta murehtiva Lari saa eheytysleirillä terapiaa, joka vahvistaa pojan tahtoa parantua homoudestaan.

Sergei on huolissaan Pepistä, joka on ollut nihkeänä Veeran lähdön jälkeen. Helena tarjoutuu hoitamaan Taigaa, jotta nuori pari saa puhuttua ongelmistaan. Kotiin palatessaan Peppi ja Sergei järkyttyvät, kun kohtaavat Helenan ja Katariinan, jotka ovat huolissaan Taigan voinnista.


Jaksonimet:
Osa 2536 Talen koti on Ullanlinna
Osa 2537 Kalle palaa tuttuun pesään
Osa 2538 Lari on rikkileirillä
Osa 2539 Sievisten miehet eivät ole turhan tarkkoja tavarastaan
Osa 2540 Heidin uusi kotieläin on nokikana

Ulla palaa Salkkareihin – kuvia ensimmäisestä kuvauspäivästä
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 20

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa