Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Salaperäinen vieras Pihlajakadulle - Juonipaljastuksia 11-15.11.2013

Siirry alas

Salaperäinen vieras Pihlajakadulle - Juonipaljastuksia 11-15.11.2013

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty To 7 Marras 2013 - 17:53Iida on päättänyt etsiä isänsä ja saanut Talen ja Jannen avukseen. Teinit päättävät lukea Marian jäljellä olevat päiväkirjat johtolangan toivossa. Iida alkaa uskoa, että niissä usein esiintyvä Frans, josta Maria kirjoittaa hyvin tuttavallisesti, on hänen isänsä.

Helena ja Veera ajautuvat käsirysyyn riidellessään Taigasta. Peppi pelkää, ettei saa koskaan äitiään hyväksymään uutta perhettään. Seuraavana aamuna Peppi puhuu Veeralla, joka vannoo haluavansa vain tyttärensä parasta. Peppi luulee äitinsä olevan puolellaan, mutta järkyttyy, kun poliisit saapuvat paikalle.

Sairastamiseen turhautunut Sebastian kyllästyy Isabellan huolenpitoon ja rähjää tälle. Elias paheksuu Sebastianin kohtelevan Isabellaa huonosti ja saa miehen puntaroimaan käytöstään. Isabella ja Sebastian päätyvätkin suutelemaan ensimmäistä kertaa kuukausiin.

Ismo on käynyt kolmannessa sytostaattihoidossa, joista selviää, onko syöpä lähtenyt paranemaan. Ismo jännittää tuloksia, koska pelkää niiden olevan negatiivisia. Vakava Kalle tulee kertomaan tutkimustulokset.

Ossi jatkaa Oliverin tarkkailua nallekameran välityksellä. Hän näkee, kuinka Sebastian ja Isabella menevät makuuhuoneeseen ja jättävät Oliverin yksin. Ossi kauhistuu huomatessaan, että Oliver kiinnostuu Sebastianin esille jääneistä kipulääkkeistä.

Roni ja Tale suunnittelevat pitävänsä Taalasmailla vuosisadan bileet. Suunnitelma kariutuu, kun Iida avaa Taalasmailla oven salaperäiselle vieraalle. Kun pojat saapuvat Taalasmaille, Tale kokee elämänsä järkytyksen.

Kalle pähkäilee, mitä tehdä Ismon kanssa, sillä tämä on aikoinaan kokenut parantumisen syövästä. Ismo sattuu tulemaan paikalle, ja Kalle järkyttyy tajutessaan Ismon kuulleen hänen puhuvan äitinsä kanssa puhelimessa.

Jaksonimet:
Osa 2531 Pepin perhe on levällään |Ma 11.11
Osa 2532 Joonatan hajottaa ja hjallitsee |Ti 12.11
Osa 2533 Sebastianilta pääsee bisou |Ke 13.11
Osa 2534 Ossin ohjelma ei sovi lapsille |To 14.11
Osa 2535 Tale eksyy mummotunnelii |Pe 15.11
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 20

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa