Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Juonipaljastuksia 30.9.–4.10.2013

Siirry alas

Juonipaljastuksia 30.9.–4.10.2013

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 25 Syys 2013 - 11:25


Liisa vaatii otteessaan olevalta Heiskaselta tietoja kadonneista ystävistään. Heiskanen kertoo Kuulien kuolleen, mutta Liisa ilmoittaa, että Sepon kanssa on vastikään puhuttu puhelimessa, joten Heiskasen on turha valehdella.


Helena ahdistuu Sergein ehdotusta syödä lentokapteenin lihaa ja tajuaa pian lentäjän ruumiin syömisen voivan olla vaarallista, sillä tämä kuoli myrkkyyn. Mökillä nälän riivaama Peppi murtuu itkuun, jolloin Sergei tajuaa, ettei Peppi ja syntymätön lapsi selviä kauan ilman ruokaa.


Ilkka pyytää Larilta anteeksi käytöstään, mikä lämmittää Larin mieltä. Lari kuitenkin järkyttyy, kun Ilkka tarjoutuu maksamaan Larille tämän tarvitseman terapian. Lari tajuaa, ettei Ilkka edelleenkään hyväksy hänen homouttaan.


Sergei päättää koemaistaa kuolleen lentäjän ruumista, joka saattaa olla kuolettavasti myrkyllinen. Kaikki järkyttyvät Sergein suunnitelmaa ja etenkin Peppi ahdistuu ajatusta ihmislihan syönnistä. Hysteerinen Peppi vaeltaa metsässä ja kauhistuu tajutessaan nälkäisen suden seuraavan häntä.

Tale muistaa Ismon kyydinneen Helenan ja Sepon lentokentälle. Ismo järkyttyy syvästi tajutessaan, että katkennut puhelu onkin saattanut olla Sepon hätähuuto, jota hän ei ole omilta pälpätyksiltään kuunnellut.


Ismo on herkistyneessä mielentilassa, sillä kuolleen tyttären nimipäivä on herättänyt muistot ja aiheuttanut kaipauksen. Kun Ismo menee Miian haudalle, hän järkyttyy löytäessään sieltä tuoreen kukkakimpun ja enkelikortin, jossa on ote kehtolaulusta, jota Liisa-äiti lauloi Miialle, kun Miia oli vauva.


Nuoret juttelevat tulevaisuudensuunnitelmistaan. Matleenasta tuntuu, että hän seuraa muita lukioon, koska ei ole muutakaan keksinyt. Myöhemmin Matleena saa uuden idean ja innostuu ehdottamaan, että hän lähtisikin Aksun avuksi vapaaehtoishommiin Etelä-Afrikkaan.[/color]


Jaksonimet:

  • Osa 2501 Katariinasta riittää koko perheelle
  • Osa 2502 Lari kuulee olevansa hoidon tarpeessa
  • Osa 2503 Sus'siunatkoon perhepäivällistä 
  • Osa 2504 Joonatan - nanny pihalla
  • Osa 2505 Matleena kokee vasta-Rintalaa
Salkkarit-pari odottaa vauvaa

Tale täytti 18v
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 20

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonipaljastuksia 30.9.–4.10.2013

Viesti kirjoittaja Reagtferi lähetetty Ke 25 Syys 2013 - 16:21

Varsin kiinnostavaksi menee... Smile
avatar
Reagtferi
Moderaattori
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 03.09.2012
Ikä : 20
Paikkakunta : Vantaa

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa