Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Juonipaljastuksia 13-17.5 Kuoleeko Ismo?

Siirry alas

Juonipaljastuksia 13-17.5 Kuoleeko Ismo?

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 8 Toukokuu 2013 - 10:01

Noniin, laitetaan 13.5-17.5 juonipaljastuksia tänne, mitäs ootte mieltä kuoleekohan Ismo? Ei ole enää paljoa jäljellä kevätkautta.. Menee kyllä todella jännittäväksi ja tietenkin viimeinen kevään jakso loppuu todella jännittävään kohtaan, mutta juonipaljastuksiin:


Kalle ja Katariina päättävät harrastaa seksiä tuntemattoman miehen kanssa, mutta Katariina tuntee olonsa kolmanneksi pyöräksi. Myöhemmin Katariina tajuaa, ettei rakkaus Kallen kanssa voi ehkä koskaan olla kokonaisvaltaista.
Heiskanen on saanut Kuulan perheen satimeen ja mehustelee lähestyvällä työmaaräjähdyksellä. Kuulat jännittyvät, kun tunnelissa kajahtava äänimerkki kertoo räjähdyksen tapahtuvan pian. Tajuihinsa tullut Helena kalauttaa Heiskasta kirveellä, ja Kuulat ehtivät pois tunnelista ennen räjähdystä, mutta mikä onkaan Heiskasen kohtalo? Kotona Helenaa odottaa kaksi poliisia.
Katariina ei saa Kallelle kerrottua, ettei kimppaseksi sittenkään ole hänen juttunsa. Katariinan harmiksi Kalle tekee treffit uuden miehen kanssa. Katariina peruu treffit, mutta Amandassa vieras ehtii jo koputtaa Kallen ovelle. Kalle avaa oven ja kauhistuu, kun oven takana onkin järkyttävä vanha tuttu.
Sergeitä kalvaa huoli Pepin ja heidän syntymättömän lapsensa voinnista. Peppi puolestaan kertoo Ossin olleen oikeassa siinä, että Sergei on pelkkä roisto. Ossi menee hakemaan Pepin tavaroita, ja ilmoittaa, ettei Sergei saa enää tavata Peppiä tai tulevaa lastaan.
Janne ikävöi anoreksiahoidossa olevaa Iidaa ja päättää mennä tapaamaan tätä hoitokodin säännöistä huolimatta. Janne keksii yllättävän suunnitelman päästä rakkaansa puheille.Jaksonimet:
Osa 2467 13.5 Katariina on kapulana kolmannessa pyörässä
Osa 2468 14.5 Joonatanin peli on haluttua tavaraa
Osa 2469 15.5 Peppi hyppää takaisin enon veneeseen
HUOM: Jaksoa ei tule to 16.5. ja pe 17.5.!
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 20

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Juonipaljastuksia 13-17.5 Kuoleeko Ismo?

Viesti kirjoittaja pinjajea lähetetty Ke 8 Toukokuu 2013 - 19:32

:oo

pinjajea

Viestien lukumäärä : 2
Join date : 08.05.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa